Dr. Eper Mária

parodontológus szakorvos

Diplomáját 2016-ban, Budapesten a Semmelweis Egyetemen szerezte meg summa cum laude minősítéssel. Ezt követően felvételt nyert az egyetem Parodontológiai Klinikájára, ahol 2020-ig vett részt a klinikára utalt páciensek szakellátásában, fogorvostanhallgatók oktatásában, valamint kutatásokban. A németországi Freiburgi Egyetem Arc-, Állcsont-, és Szájsebészeti osztályán töltött el hosszabb időt ösztöndíjjal.

2019-ben szerezte meg parodontológus szakorvosi képesítését kiválóan megfelelt minősítéssel, majd ezt követően még egy éven át szakorvosként vett részt a klinika munkájában.

Szakmai tudásának bővítése érdekében hazai és nemzetközi konferenciákon vesz részt, hogy ezzel páciensei számára a legkorszerűbb ellátást biztosíthassa. Kezelései preventív szemlélettel, fájdalommentesen, nyugodt légkörben történnek.

Nagy hangsúlyt fektet a saját fogak egészségének megőrzésére.

Fő szakterülete a fogágybetegség és az ínygyulladás kezelése, valamint az ínyvisszahúzódás sebészi helyreállítása és az irányított biofilm terápia https://www.precedent.hu/l/iranyitott-biofilm-terapia/.2017. Biomechanikai elveken alapuló preparációs technikák I. - Anterior régió, II. - Postrerior régió

2018. Bone and Tissue Days - World Congress, Berlin

2018. ICX alapozó implantológiai kurzus

2018. ICX Akadémia - Lágyrészsebészeti kurzus

2018. ICX Akadémia - A természetes fogak és az implantátumok körüli lágyrész management

2018. Europerio 9, Amsterdam

2019. Astra Tech Implant System Hands-On kurzus, Bécs