Dr. Mócz András István

fogszakorvos, endodontus szakorvos, implantológia


A Semmelweis Egyetem elvégzése után a Konzerváló Fogászati Klinikán kezdte meg fogorvosi munkáját. A szakvizsga megszerzését követően klinikai orvosként részt vesz az Egyetem oktatói és kutatói munkájában. Nemzetközi és hazai fórumokon előadóként és szaktolmácsként szerepel. Korábban  a Szegedi Orvostudományi Egyetem vendég előadója is volt.

2020-ban hazánkban az elsők között szerzett Endodoncia szakvizsgát, amivel a gyökérkezelések hivatalos specialistájává vált.

Fő szak- és érdeklődési területe az endodoncia (azon belül is a mikroszkóppal végzett gyökérkezelések) , napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő fogászati tudománya, melynek célja, hogy a gyökérkezelendő fogakat a legmodernebb eszközökkel és tudományosan is alátámasztott módszerekkel lehessen megmenteni.  Praxisában ezenkívül esztétikai, fogpótlástani illetve implantológiai beavatkozásokat végez. 2010-ben végezte el a münsteri egyetem implantológiai master-képzését, illetve Prof. Rudolf Slavicek állkapocsizületi problémákkal foglalkozó képzését Bécsben. Endodonciai látásmódjára az egyik legnagyobb hatást egy 5 napos hands-on kurzus gyakorolta Roberto Cristescu amszterdami endodontus tolmácsolásában.

III. generációs fogorvosként őszintén bízik abban, hogy a hosszú távú siker feltétele a kiváló orvos-páciens kommunikáció, és ennek a gyönyörű tudománynak a folyamatos, naprakész ismerete.

A PreceDent Fogászati és Endodonciai Centrum vezetője.


Legfontosabb továbbképzései:

Nagypapám és Édesanyám intő szavai

A Páciensek visszajelzései

Master of Implantology - Münster

Makó János fogtechnikus mester anatómia kurzusai

Roberto Cristescu - 5 napos gyökérzelés revízió hands-on kurzus - Amszterdam

Maxim Belograd - Mikroszkóp használata a mindennapokban, hands on kurzus, Csehország

Glenn Van As - Mikroszkópos fogászati kezelések - USA

Prof. Rudolf Slavicek - Gnatológia 1 éves mester képzés - BécsCertifikátumok - oklevelek