Rólunk

- hogyan is kezdődött és miben hiszünk 18 éve? -

Történetünk:

A Precedent Fogászati és Endodonciai Centrumot  18 évvel ezelőtt 2005-ben Dr. Benyőcs Gergely és Dr. Mócz András István alapította, akik 2001-ben együtt végeztek Semmelweis Egyetem Fogorvos karán. Mivel mindketten fogorvos családból származnak, már gyermekkorukban elvarázsolta őket a természetes fogazat szépsége és megismételhetetlensége. Az évek során egyre inkább világossá vált, hogy kezeléseink fókuszában az áll, hogy a természetes fogazatot minél hosszabb távon meg tudjuk őrizni pácienseink számára. Gyökérkezeléseink és egyéb fogászati beavatkozásaink során azért is használunk loupét és mikroszkópot, mert a nagy nagyítás segítségünkre van az ép foganyag maximális megőrzésében. Hiszünk abban, hogy az életciklus tekintetében az íly módon megőrzött fogszövet mennyisége döntő hatással lehet a teljes fogazat állapotára és ezáltal az életminőségre is.  Kezeléseinket ennek szellemében igyekszünk megtervezni. 

2016 óta nagy számban végzünk mélyaltatásban szájsebészeti és fogászati beavatkozásokat melyekkel a pácienst érő pszichés trauma minimalizálható. Erről bővebben itt olvashat...

Három fogorvos-generáció tudása, 150 év szakmai tapasztalata ötvöződik a legmodernebb diagnosztikai és infrastrukturális háttérrel. Hazai és külföldi szaklapok követése, orvosaink klinikai kutatói és oktatói munkássága, továbbképzéseken való részvétel nagyban hozzájárul a magasszintű ellátáshoz. A fogászat összes szakterületét külön szakorvos (akiket szigorú kritériumok alapján válogatjuk ki) képviseli, hiszen manapság a naprakész tudás elsajátítása, a gyakorlat megszerzése egy emberként minden szakágban szinte lehetetlen feladat. A rendelő specialitásai közé tartozik a mikroszkópos gyökérkezelés és az altatásban végzett fogászati kezelések.Várjuk Önt szeretettel  a PreceDent Fogászaton!


Dr. Benyőcs Gergely   &     Dr. Mócz András István

Szeretne kapcsolatba lépni velünk?