Dr. Mikola Éva

fogszakorvos


Diplomámat 2015-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel. Az egyetem elvégzése után az Egyetem Fogpótlástani Klinikáján helyezkedtem el, ahol a betegellátás mellett magyar, angol és német nyelven is részt veszek a hallgatók oktatásában, valamint a fej-nyak helyreállító- és implantációs protetikai szakrendelések működésében. 2018-ban kiválóan megfelelt minősítéssel Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem.

Munkám során célom a pácienseim fogászati problémáinak alapos, teljes körű feltárása, azok precíz, magas szintű, komplex ellátása. Szeretném pácienseim fogászati kezeléstől való félelmeit eloszlatni, célom, hogy a kezelések menetét pácienseim is értsék és követni tudják. Nagyon fontosnak tartom, hogy a kezelések fájdalommentesen, félelem-mentesen teljenek.

Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat: a természethű és a funkciót helyreállító tömések és fogpótlások készítése. Nagy örömömet lelem emellett az összetettebb, implantációs és ún. kombinált fogpótlások készítésében, valamint a nagy precizitást igénylő mikroszkópos gyökérkezelésekben is. Célom a preventív szemlélet alkalmazása, azaz a problémák megelőzése és a szájüreg egészségének megőrzése.

Tudásom folyamatos bővítése és naprakészen tartása rendkívül fontos számomra, ezért folyamatosan követem a magyar- és külföldi szakirodalmat, valamint rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken is.